2014. május 28., szerda

Gabriella Salvete - Stars - Intense Coral


Örök hála a fáradhatatlan körömlakk tervezőknek, amiért ilyen csodákat kitalálnak!! :) Korall és csillog és homok finisű, hát mennyire tömény strand és napfény és nyárszerűség?? Abszolút meleg tónusú, szinte trópusokat idéző szín, arany és korall...


A Gabriella Salvete márkát az Iparfümérián fedeztem fel és azóta is előszeretettel használom őket, a körömlakkok a kedvenceim, főleg a Stars Nail Enamel vonal, mert kimondottan sand finisű lakkokat készítenek, elképesztően gyönyörű színekben. Pillanatnyilag 18 csodás árnyalatban kapható, 1760 Ft-os áron, ez szerintem nagyon megéri az Isadora vagy Anny vagy egyéb menődrága lakkokhoz képest, a minősége pedig ugyanolyan jó. ( Sőt! )


Egy rétegben is meglepően jól fed, de tudjátok, hogy megrögzött két réteges vagyok...Nem tettem rá fedőlakkot, így teljes szépségében élvezhetem a látványt és ahhoz képest egyáltalán nem zavaró az érdessége. Azt hiszem egyes homoklakkoknál még simább is. Könnyű felvinni, az ecset tökéletes, megfelelő mennyiségű lakkot vesz fel.


Így közelről látszik igazán, mennyire elragadó - nálam ez kötelező nyári kellék lesz azt hiszem. Nyaralásokhoz szuper ötlet mert az ilyen lakkok több napig bírják lepattogzás nélkül és különösebb gond nélkül lehet javítgatni is őket - tehát akár egy hétig simán el lehet lenni vele.


4 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...