2013. május 13., hétfő

Az Astor bemutatja - Perfect Stay Gel Shine körömlakkok



Azt hiszem ismét elhalasztom a gél lakkozás kipróbálását egy időre, mert amúgy is odavagyok az Astor lakkokért mert jó minőségűek és tartósak és most ezeket az újdonságokat muszáj kipróbálnom. Szabadalmaztatott LYCRA® tartalmú Gel Shine formulája akár tíz napon át gondoskodik a tartós és ragyogó színről. Egyúttal nincs szükség alap és fedőlakkra a 3 az 1-ben formula miatt és a Superior Salon ecsettel szinte egy húzással be lehet fedni a körmöt. Látszik hogy tényleg professzionális szalon hatás elérése volt a cél ezekkel az új lakkokkal. Igazán megnyugtató tud lenni, hogy otthon egy apró üvegcséből ragyogó gél finisű manikűrt lehet készíteni alig pár ecsetvonással, alapozó és fedőlakk nélkül, hát mi ez ha nem a rohanó hétköznapok jolly jokere?

Heidi Klum a Perfect Stay Gel Shine körömlakkokról:

" Végre megoldódott a tökéletes lakkozás problémája. Az új Gel Shine körömlakkot igazán könnyű használni, a lapos, széles ecsettel mindvégig kontroll alatt tartom a festést és mindössze egyetlen réteg is képes tökéletesen befedni a körmeimet. A lakkot könnyen és egyenletesen vihetem fel, amely azonnal professzionális kinézetet kelt. Ilyen egyszerű a tökéletes manikűr elkészítése, akár otthon is! "

Az Astor Perfect Stay Gel Shine lakkok 18 csodás, intenzív színárnyalatban kaphatóak 2013 áprilisától 1479 Ft javasolt fogyasztói áron.


Hatalmas a választék, gyönyörű nude, pink, korall, vörös, lila, zöldes, barnás, szürkés színeket lehet választani, nekem ezek a jelenlegi kedvenceim:




Update! A Szépségbolt webáruházban most 30% kedvezménnyel kaphatók ezek a lakkok! 

2 megjegyzés:

  1. szeretem az Astor lakkokat, biztos jön majd ebből is haza velem egy-kettő :) az a pink és korall amit kiemeltél, különösen szépnek tűnnek így elsőre.

    VálaszTörlés
  2. Igen, megveszek ezért a korallszínért, alig várom hogy láthassam a körmeimen! Ahogy közeledik a nyár, kezdenek előnyt élvezni nálam a korallok, pinkek, gyöngyházas csillogású lakkok :))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...