2014. május 13., kedd

Cherryculture haul


Sokan már biztosan ismerik ezt az oldalt, egy kisebbfajta aranybánya ha sminktermékekről van szó. Sok kedvező árú cuccot lehet itt kapni, viszonylag gyakran akcióznak is. Én a Model in a Bottle sminkfixálót szerettem volna megvenni innét de épp nem volt készleten, így aztán egyebeket válogattam :) Saját márkás termékeik is vannak, nagyon jópofa dolgok, abszolút megfizethető áron. A szállítás nem ingyenes ugyan, de nem is drága, és biztonságban megérkeznek a rendelt termékek. Nézzetek körül, érdemes. Például lehet kapni a NYX Soft Matte Lip Cream ajakszínezőket 6 dolcsiért, amikkel most tele van a Pinterest meg a külföldi blogok. Én ezek közül is választok legközelebb, meg valamelyik Milani Baked pirosítót...



Egy Ardell Natural műszempillát rendeltem


Hozzá fekete ragasztót, majd meglátjuk hogy teljesít


Egy China Glaze fedőlakkot


Egy NYX rose gold szemhéjárnyalót és egy vízálló aranyszínű szemhéjtust



És egy szuper Milani vízálló fekete szemceruzát. Nagyon szép vékony a vége, precízen lehet vele dolgozni és ami a legjobb: van egy kis csúszásgátló felület ahol bombabiztosan lehet tartani. Ja és persze csúcsfekete.

2 megjegyzés:

  1. A NYX termékekről csinálsz majd teszteket? A CG fedőlakkról is várnék tesztet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen, a glam shadow szemhéjárnyalót ma viselem, eddig elégedett vagyok, a fedőlakkot meg alig várom, hogy kipróbáljam :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...