2014. május 16., péntek

Heti Miegymás

Heti obsessed, testláncok,  igenis akarok ilyet, már csak az a kérdés, hogy fesztiválokon kívül valahová fogom-e még viselni:

Ezeket most a Nastygal és a River Island kínálatából válogattam, de remélem sok helyen be lehet majd szerezni őket




A hetigrafik most Jimmy Lawlor, kicsit amerikai, borsószemnyit szürreális ( de éppen csak annyira hogy pont közelebb hozzon minket a valósághoz ), tökéletesen karakteres és egyedi világában a hétköznapjaink válnak meseszerűvé. Bírom azt a hangulatot amit a képei árasztanak: nosztalgiát ébreszt akár olyan dolgok iránt is, amit talán nem is éltünk át.... és nála mintha mindig fújna a szél :)







Hetifinom, amit én is elkészítettem, csak kevésbé fotogén módon, banán pürésítve és összekeverve dióval ( én mézzel megkaramellizáltam kicsit előtte a diót ) - fitt desszert, egészséges, finom.


Ezt úgy látom még valami őrölt diófélébe is beforgatták utána, de lehet kókuszreszelékbe is


Végezetül, heticuki jelleggel muszáj, egyszerűen muszáj megmutatnom ezt a majszoló koalát...hát mennyire vagány??? :)






4 megjegyzés:

  1. Nem akarlak elkeseríteni, de ez a testlánc baromi szép meg menő a modelleken, de amint kimozdulsz a szoborállásból szerintem két perc után tépnéd le magadról annyira nem praktikus sajnos főleg az 5. és a 6. képen lévő. Pláne fesztiválon ahol földön ülsz meg ugrálsz szerintem simán baleset veszélyes is :( Ilyen még a hasonló szisztémájú hajlánc is. Kár egyénként nekem is nagyon tetszik csak hordhatatlan ha picit belegondolunk, de ne legyen igazam! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)))))))) Na jó, akkor állófogadásra?? :)))

      Törlés
  2. fúúúú ezek a képek nagyon hangulatosak! kitenném a szobámba :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, van bennük valami, örülök, hogy tetszenek :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...