2014. május 21., szerda

Sally Hansen Cafe au Lait és China Glaze Patent Leather fedőlakk


Hát már megint találtam egy gyönyörű nude lakkot, ami tekintve a mennyiséget jó darabig elég lesz! Viszont ennek kapcsán feltűnt egy bosszantó apróság a Sally Hansen világos színű, krémes lakkjaival kapcsolatban, hogy bizony enyhén buborékosodnak. A szín szuper, az állag teljesen rendben van, jól fed, az ecset kicsit bumfordi, a tartósságra sincs panasz, de ezek a buborékok...Marad a jó öreg "hűtőbe rakom a lakkot mielőtt felviszem" megoldás, így általában sokkal simább a végeredmény még az ilyen buborékozós lakkoknál is.


Így néz ki a fedőlakk nélkül, 2 rétegben. A szín mesés, az tény!


Aztán jött rá egy réteg ebből a fedőlakkból


Utána pedig így néz ki, okésan csillog, nem?


A China Glaze Patent Leather fedőlakk szépen fed, nagyon jól véd a lepattogzástól is, extra csillogást ad - a száradása viszont...úgy tűnik mintha gyorsan száradna de valójában kell neki egy kis idő amíg teljesen megszilárdul. Szóval ha valaki expressz száradó fedőlakkot keres, akkor ezt nem ajánlom. Viszont fedésre és látványra meg nagyon patent :) De komolyan mondom, ha valaki ezt használja akkor tényleg sokat kell várni a teljes száradásra!


2 megjegyzés:

  1. Kedvelem az SH lakkokat, de még egyen se vettem észre bubikat, lehet szerencsém volt. Ezt a fedőlakkot még nem próbáltam, ezek után lehet nem is fogom, szóval köszi, hogy írtál róla! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is amúgy nagyon bírom a Sally Hansen lakkokat és többről is áradoztam már, de ezelőtt a Blushing pinket is próbáltam és az például annyira csúnyán bubis lett, hogy lefényképezni se volt kedvem...Valamiért a világosaknál van ez most, úgy tűnik.
      A China Glaze-el kapcsolatban megértelek, ha alaposabban utánanéztem volna, azt hiszem én se veszem meg...

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...