2014. május 19., hétfő

Yves Rocher - Málnaecetes hajöblítő


Akciósan (890 Ft)  vettem az Yves Rocherben ezt a málnaecetes hajöblítőt, főleg a málnaillat miatt érdekelt. De az is igaz, hogy korábban már több helyen olvastam hogy az ecet remek hajöblítésre, így aztán mindenképp ki akartam próbálni. Kezdésnek annyit róla, hogy döbbenetesen finom málnaillata van, tényleg!! Ráadásul most a samponom és balzsamom is málnás ( Faith in Nature ) úgyhogy elképesztő jó illat van a fürdőben hajmosáskor :)


Miután megmostuk a hajunkat, az utolsó öblítés előtt kell eloszlatni rajta, majd ezt is leöblíteni. Extra fényt és puhaságot ígér, de az első ami igazán szembetűnő az már öblítés után érezhető: az átlagosnál sokkal tisztábbnak, csikorgóan tisztának érzem a hajam. Elvileg segít mindenféle maradványokat kiöblíteni és a kemény víz lerakódásaival is megbirkózik.


Habos, folyékony cucc, szerintem jobb lett volna neki egy pumpás adagoló így valamennyi kárba is megy, mert nem olyan könnyű eloszlatni - vagy hát óvatosabbnak kell lenni vele.


Szárítás után a hajam valóban puha lett, szinte már gyanúsan puha - amitől persze másnapra kicsit kócolódott is. Extra fényt nem tapasztaltam. Tulajdonképpen én ezt a hajápolót az illat ( ami tényleg lenyűgöző és ha levegőn szárítod akkor egy ideig érezhető is ) és a lerakódások eltávolítása miatt ajánlanám. Az mindenképpen nagyon jót tesz a hajunknak, szinte fellélegez tőle ha néha megszabadítjuk a sampon, hajformázó és kemény víz maradványoktól. De ha valaki extra fényes, selymes hajra vágyik akkor ezzel nem feltétlenül éri el a kívánt hatást. Én eddig kábé 5x használtam, ha mégis tapasztalok valami kiemelkedő hosszú távú hatást akkor mindenképpen jelezni fogom...Valakinek van vele esetleg más jellegű tapasztalata ezzel a hajöblítővel?

5 megjegyzés:

  1. Ez zöld pontos termék? Felkeltette az érdeklődésem: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a múltkor volt valami akcióban, amikor néhány terméket 50%-os árengedménnyel adtak, megláttam az akciót és betértem válogatni ( életem első Yves Rocher vásárlása volt ) - szóval ebben a zöldpontos dologban annyira nem vagyok még járatos. De őrület tényleg hogy mennyire málnaillata van, meg tudnám inni...

      Na, utánanéztem most ennek a dolognak és

      1. Felfedeztem hogy van Yves Rocher webáruház!!
      2. http://yves-rocher.hu/fenyt_ado_hajleoblit_ecet - itt az van mellette hogy Zöldpont, úgyhogy akkor az, ugye? Most 1390-be kerül 1750 helyett

      Törlés
    2. Igen, ez sajna az. Pedig ahhoz képest elég drága teljes áron. Remélem nyáron leakciózzák megint.

      Törlés
  2. UUU itt hallok (olvasok) róla először.De most tuti ki fogom próbálni.:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...