2015. szeptember 28., hétfő

NUXE Masque Créme Fraiche 24H hidratáló maszk



Mostanában ez a titkos fegyverem a vízhiányos bőr ellen: NUXE Masque Créme Fraiche 24H hidratáló maszk. Az Iparfüméria webáruházban hatalmas választékban lehet NUXE termékeket találni és szuper áron, úgyhogy elsősorban onnan szoktam beszerezni őket.
Ha valaki esetleg még nem ismerné, a NUXE egy francia márka, elsősorban természetes összetevőkkel dolgoznak, nem tartalmaznak parabéneket, ásványi olajakat, szintetikus színezéket. Folyamatos fejlesztéssel keresik az újabb és újabb növényi hatóanyagokat.




Ez egy hosszantartó hatást biztosító hidratáló maszk, ami tényleg csodákat tesz! Arcra és szemkontúrra is használható. El kell oszlatni a bőrön és 10 percig fenn hagyni, majd a maradékot a bőrbe masszírozni. Én általában egy vattával szoktam eltávolítani inkább mert nem mindig lehet a teljes mennyiséget rendesen eloszlatni utána. De a lényeg hogy azonnali üdeséget és frissességet ad az arcomnak, szinte feltölti élettel. Tényleg nagyon melegen ajánlom ezt mindenkinek aki időnként vízhiányos vagy száraz bőrrel küszködik, ez azonnali megnyugvást hoz!



Leginkább úgy szeretem használni, hogy este alkalmazom és másnap villogok a szuper ragyogó arcbőrömmel, vagy esetleg fontosabb események előtt pár órával.


Abszolút elégedett vagyok vele, nagyon hidratál és nagyon kellemes a használata, ráadásul ahhoz képest hogy mennyire jó, teljesen korrekt az ára.


Az összetevői között találunk makadámia olajat, aloe és narancsvirág kivonatot, kókusz és mandulaolajat, zab kivonatot. Az illata is nagyon jóleső, tényleg egy igazi komfortérzetet nyújtó maszk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...