2014. május 8., csütörtök

Májusi Pixibag - Alaposan telepakolt neon szütyő :)



Bevallom elsőre annyira nem keltette fel az érdeklődésemet a PIXIBAG mert a PIXIBOXra voltam rákattanva, de ez a mostani kiadás egyszerűen csodálatos! Mindent belepakoltak amire egy csajnak szüksége lehet :) Kezdjük a nesszeszerrel ami annyira vidám, hogy szerintem bárhol leemeltem volna a polcról és megvettem volna magamnak a nyárra, de így most már megvan a jó kis utazós sminktáskám. Szinte már látom magam előtt ahogy bepakolom a bőröndbe amikor utazom valahová.


A tartalom az meg egyenesen lenyűgöző, csupa hasznos és jól használható holmi!

Wilkinson borotva
Max Factor Nailfinity körömlakk ( jeee )
Labello Fruity Shine görögdinnyés
Nivea Deo
Nivea krémtusfürdő
Max Factor ajaktinta
Max Factor mini szemceruza

Gyakorlatilag tetőtől talpig el vagyunk kényeztetve :)


A Nivea krémtusfürdőből kettő 50 ml-es volt a csomagban ( ezen csodálkoztam is, először azt hittem biztos véletlenül került bele még egy ) - ez annyira jó mert mindketten szeretjük a nosztalgikus Nivea illatot úgyhogy utazáshoz tökéletes lesz 


Ennek a Nivea deonak meg egyszerűen szuper az illata, szintén remek lesz. Örülök hogy kipróbálhatom mert Nivea dezodort már rég vettem, megnézzük mit tud.


Ezt a Labellót meg mint egy vad úgy bontottam ki, mert szeretem a görögdinnyét de sajnos allergiás vagyok az igazira, így legalább az ajkaimon érezhettem ezt a csudafinom illatot!


Ez az első Max Factor ajaktintám és nem értem miért nem tettem szert ilyesmire korábban. Egyszerűen mesés az illata, az állaga, minden szempontból tetszik! Én a 05-ös árnyalatot kaptam.


A mini Max Factor fekete szemceruza nagyon praktikus, szintén jó kis társam lesz a nyárra


A Nailfinity lakkból a Pinkandescence árnyalatot kaptam, igazi kis decens tavaszi szín


Juhhé, borotva! Ez valami zseniális hogy épp kellett volna borotvát vennem és erre kaptam egyet a PIXIBAG-ben, a Wilkinsontól, aloe és jojoba kivonattal, rugalmas fejjel, hát remek :)


Nekem ez a kiadás most nagyon bejött, bőven megéri az árát szerintem és csupa olyasmi van benne amit örömmel tudok használni, tényleg látszik, hogy igyekeztek úgy összeállítani hogy mindenkinek megfelelő legyen.


Ha szeretnétek szert tenni a következő PIXIBAG-re vagy PIXIBOX-ra akkor a PIXIBOX oldalán tudtok regisztrálni a hírlevélre amiben megkapjátok az infókat ha ismét elérhető lesz egy kiadás. Előfizetni is lehet, én azt még nem tettem mert mindig előtte döntöm el, hogy kéne, így persze kicsit izgalmasabb hogy jut-e a limitált példányszámú dobozokból, de eddig még csak egyszer fordult elő hogy lemaradtam.

6 megjegyzés:

  1. bakker, pedig még néztem is a pixibag-et :D meg kellett volna rendelnem, ez csodás :D sokkal jobban vonz, mint a pixibox

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt most szerintem is nagyon megérte :)

      Törlés
  2. nagyon jó dolgok, én is megvettem, csak nekem 735 körömlakk van benne és a maxfactor szájfény 04 árnyalatú :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó dolgokat kaptál. A MaxFactor ajakszínezőt mindig nézegettem, de elég borsos az ára, kíváncsi lennék, mennyire éri meg:)

    VálaszTörlés
  4. De jó dolgok voltak benne, ez most tényleg jó vétel volt mindenkinek, aki lecsapott rá :)

    VálaszTörlés
  5. Hát nekem ez a Max Factor ajakizé tényleg kedvemre való,pedig a polcokon annyira nem nézegettem ilyesmiket....de az illata is egyszerűen mennyei! Majd próbálgatom egy kicsit és hozok róla tesztet.

    Szóval igen, ez a Pixibag baromi jól sikerült, reméljük a továbbiakban is ilyen szuper lesz mindegyik :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...