2013. július 9., kedd

Lookfantastic megrendelés - Urban Decay Naked paletta






Megrendeltem a Lookfantastic.com-ról végre én is. Abszolút meg voltam elégedve a szállítással, a csomagolással, ingyen szállítanak világszerte, a fizetést Paypallal intéztem. Nagyon hamar megérkezett a csomag! A Naked paletta mellé ajándékba kaptam egy travel size vízálló ajakceruzát is. 
Magáról a palettáról fura úgy írni bármit is hogy már sok ezer leírás és swatch van róla a neten. Igazából annyit tudok elmondani hogy én a termékfotók alapján szerettem bele ebbe, amit más bloggereknél láttam. A valóság a fotóknál is elképesztőbb! Eleve nagyon elegáns csomagolásban érkezik, mágneszáras, bársony borítással szép aranyló felirattal, belül tükörrel, ecsettel és egy szemhéjalappal. A színek csodálatosak! Gazdagok, mélyek, remek állagúak. Annyira örülök hogy végre megrendeltem én is! Nekem nincs sok palettám, de ehhez képest azok most egyszerűen eltörpülnek. Persze azokat is szeretni fogom, így eltörpülve is. De ha valaki akar egy ilyen nude, barna és füstös szemfestés elkészítéséhez alkalmas palettát akkor ez tökéletes. Elnézést: TÖKÉLETES. Emellé vesz még az ember pár Colour Tattoo-t vagy L'oreal pigmentet színesben és kész :) 





Tényleg csak azt tudom hozzátenni a többi bloggerina véleményéhez hogy minden hozzá fűződő ígéretet és elképzelést teljesít. Lefényképeztem a színeket benti és kinti fénynél is, bár fotó is nagy mennyiségben van róla a neten, de azért megmutatom én is :)




Napfényben:




És az ajándék ajakceruza:








4 megjegyzés:

  1. Én is pár napja kaptam meg, és imádom! Jó sminkelést vele:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi :) Hát alig várom hogy mindet kipróbáljam! :)

    VálaszTörlés
  3. Sziaa! :) Mennyi volt a szállítási idő? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Meglepően gyors, június 28-án rendeltem és július 09-én meg már posztoltam ezt a bejegyzést. Ráadásul azt hiszem 1 vagy 2 nappal később fotóztam mint ahogy megérkezett úgyhogy 8-9 nap alatt itt volt. Viszont ha karácsonyra szeretnél rendelni akkor min. 3 hetet számolj rá bármilyen külföldi oldalról, mert ilyenkor tömörülések vannak meg csúszások. Ja és ami a legjobb: ingyen szállítanak erről az oldalról.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...