2014. szeptember 19., péntek

Heti Miegymás

Hetidivat - réteges öltözködés! Van egy barátnőm aki mestere ennek, és ősztől tavaszig tuti hogy vesz bármilyen felső alá rétegeket és ráadásul sosem látszik rajta hogy mondjuk 3 réteg holmi van rajta...Én meg inkább az a tavasszal és kora ősszel csakazártis fázó taípus voltam, aki még ilyenkor is erőlteti a nyárias megjelenést. De lassan már kezd feltűnni ez a fázás, úgyhogy ideje hogy én is megtanuljak nem fázni ilyen átmeneti időjárásban :) A Pinterestről válogattam outfiteket és öltözködési tippeket így kora őszre:


Ez az egyik kedvencem, sima szürke póló, bőr mini, farmermellény és egy csinos szürke kabát


Egy szép példa arra, hogyan lehet a nyári ruhánkat ősziesíteni: egy laza pulcsi és ballonkabát.


Így akár egy ujjatlan peplum blúzt is ügyesen lehet viselni


Ez szintén elragadó!...amúgy remek ötlet egy sikkes fekete ruha fölé egy jó kis vastag pulcsi, vagy ahogy a képen egy fekete ujjatlan felsővel és egy A vonalú fekete szoknyával



Heti inspirációs szlogen - Maradj kiváncsi!




Rengeteg felfedeznivaló vár ránk még  a világon, akár a közvetlen környezetünkben is. Ha csak egy percre megállsz és körülnézel vagy tíz apró és érdekes dolgot fogsz felfedezni ( hacsak nem egy fehér, ablakok nélküli szobában vagy, de azért az ritkaság...:)

Hetifilm - Vámpírosfilm kicsit komolyabb, komorabb és felnőttesebb formában: Jim Jarmush: Halhatatlan szeretők( Only lovers left alive)  Javaslom! Tilda Swinton és Tom Hiddleston, penge, atmoszférikus zene, sikkes vérivás, Tanger és Detroit utcái és néhány elegáns poén.












4 megjegyzés:

  1. Uh, ez a film nagyon felkeltette az érdeklődésem, nem is tudom, hogy nem hallottam még róla. Jim Jarmush és Tilda Swinton is a kedvencek között van nálam. Hétvégén tuti megnézem, köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akkor pláne melegen ajánlom! :) Az Irányítás határait láttad Jarmushtól? Szintén Tilda Swinton ( is ) játszik benne. Az egész olyan mintha valami művészi fotóalbum elevenedne meg.

      Törlés
  2. Imádat van:

    https://www.youtube.com/watch?v=EIjRX0K0pFM

    :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...