2014. szeptember 5., péntek

L'oreal Mythic Oil Souffle d'Or csillámos kondicionáló teszt



Nem is én lennék, ha nem csaptam volna le rá azonnal, amikor megláttam az Iparfüméria kínálatában. Egy balzsam a Mythic Oil termékcsaládból ami ráadásul csillámló részecskéket tartalmaz? Ó jessssz.



Ezen a képen jól látszanak a kis csillogó gömböcskék. 


A Mythic Oil Souffle d'Or sáfránymag és argánolajjal dúsított hiperkönnyű, áttetsző kondicionáló. Az argánolaj hidratálja és erősíti a hajat, a sáfrányolaj pedig hozzájárul a ragyogó, csillogó hajkoronához.
Az ilyen, nem krémes balzsamok előnye, hogy nem nyúzzák-tépik a hajat, így akinek hajmosáskor erősebben hullik, annak ez sokkal gyengédebb megoldás. A másik előnye hogy egyáltalán semennyire sem zsírosít, csak táplál és hidratál.
Nyilván ez elsősorban azoknak megfelelő, akiknek nem túlzottan károsodott vagy extra száraz a hajuk, azoknak akik nem szeretik a hagyományos kondicionálókat, de mégis vágynak valami extra ápolásra.
Akár mindennapos hajmosáskor is lehet használni!





Az állaga ilyen átlátszó zselészerű, az illata jázmin és vanília, talán egy kis karamell ( mennyei ). Felvinni könnyű, köblíteni könnyű, nem hagy maradékot a hajban, nem húzza le, nem tapasztja össze, nem zsírosít.
Elsőre kicsit szokatlan hogy nem valami krémes anyagot hanem egy átlátszó zselét viszek fel, de a végeredmény ugyanolyan szép mintha valami gazdag, nehéz balzsamot használtam volna. A hajam illatos, könnyű, légies és csillogó. Konkrét, egyértelmű csillámok természetesen nem lesznek a frizuránkban, csak összességében lesz fényes, ragyogó. 

Elsősorban azoknak ajánlom akik tényleg valami légiesen könnyed kondicionálót keresnek, gyakori használatra és szeretnének egy kis fényt varázsolni a hajukba!

Parabénmentes termék

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...