2014. szeptember 30., kedd

Alkalmi manikűr Bornprettystore körömdíszekkel


Akár esküvői manikűrt is készíthetünk ezekkel a szuper körömdíszítő elemekkel. Én ezt a kis tárcsát tele kincsekkel tesztelésre kaptam a BornPrettyStore webáruháztól, de előzőleg két másikat ( szegecseket meg strasszosat ) vásároltam is tőlük, mert ilyen nagy választékban csak itt találok ilyen dolgokat. Nem beszélve arról, hogy ezeknek a többsége nagyon kellemes áron kapható náluk és ráadásul ingyenesen szállítanak világszerte. Max. 3 hét alatt általában megérkeznek a rendelt termékek. Ez a 350 db-os készlet mindössze 3.30 dollárba kerül náluk, és egy életre elég csecsebecse van benne, plusz még a lányainknak és unokáinknak is marad belőle :)


Világos és sötét, opálosan illetve olajosan fénylő elemek vannak benne: a fehér szívecske és csepp, a sötét pedig kör és csepp alakban. Nemcsak körömdíszítéshez használhatjuk persze, hanem kreatív módon bármit díszíthetünk vele: táskát, telefontokot, csatot, tollat, mappát stb.


Én ilyen szintén BPS-nál vásárolt viaszos ceruzával helyeztem fel, ez bombabiztos megoldás, csak föléteszed a díszítőelenek és rátapad, így könnyű ráhelyezni a körömre. A kész manikűrnél a színtelen ( még nedves) lakkra érdemes ráhelyezni ezeket és enyhén belenyomni. Egy éjszakát simán kibír így is, de ha biztosra mennétek akkor színtelen lakkal fussatok át rajta és azzal zárjátok le, akkor sokkal tartósabb.


Attól függően, hogyan esik rá a fény ilyen szép, rózsaszínes opálos fényben játszik.


Nagyon dekoratív és mutatós, lehetetlen nem észrevenni :)

Ha vásárolnátok itt, akkor használhatjátok ezt a 10%-os kedvezményekre jogosító kuponkódot ( teljes árú termékekből jön le )

MHK31




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...