2015. január 29., csütörtök

Kerastese Cristalliste kondicionáló száraz hajra


Először is elmondanám, hogy még soha nem volt ennyire drága hajbalzsamom. Másodszor meg, hogy még sosem volt ennyire jó hajbalzsamom. Azok akiknek módjukban állt már Kerastese termékeket kipróbálni ( nekem például az egyik Pixiboxban a hajápoló olajat ) tudják, hogy tényleg kiemelkedő minőségű és hatékonyságú kozmetikumokról van szó. Én az évkezdetre leptem meg magam egy ilyen balzsammal, gondoltam egyszer egy évben legalább megérdemel a hajam egy ilyen luxus kényeztetést - és éppen akcióban is volt az Iparfüméria webáruházban. Egyébként itt akció nélkül is némileg kedvezőbb áron kapható mint akár a szalonokban vagy más áruházakban.


Kimondottan a száraz hajvégekre ajánlott és selymes, szabadon leomló, ragyogó hajkoronát ígér. Amit be is tart.  A Cristalliste vonalnak két ága van, az egyik kimondottan erős és száraz hajra, a másik pedig vékonyszálú, száraz végű hajra, ez az utóbbi kategóriába tartozik. Alapvetően ez nem valami csoda ápoló termék vagy ilyesmi, hanem egyszerűen könnyen kezelhető és ultrakönnyű és ultraselymes lesz tőle a haj. Már a kibontást is abszolút egyszerűvé teszi és amikor öblítem le, konkrétan egy finom, nedves selyemkötegnek érzem a hajam tőle. Sokkal könnyebb a formázás, szárítás is.
Háromféle módon segít elérni ezt a hatást: folyékony fényvisszaverő komplex ( bármi is legyen az ) ami a ragyogásért felelős, polymerek amik segítenek lesimítani a hajszál egyenetlenségeit és végül aloe vera kivonat ami a hidratálásról, ápolásról gondoskodik.


2-3 percig érdemes fenn hagyni majd leöblíteni.


Az illata csodás, az állaga is szuper, tényleg nagyon könnyen kezelhetővé teszi a hajat. Ha valakinek nehezen kifésülhető, kócolódásra hajlamos a haja és néha már csak gyötrődik vele a normál balzsamokkal akkor egyszer érdemes ezt kipróbálnia. Ha valakinek hiányzik az az érzés hogy hajmosás és szárítás után a haja selymesen könnyű, és végig tudja futtatni rajta az ujjait anélkül, hogy elakadna egy valószínűtlenül hamar kialakult gubancban - akkor ezzel simét átélheti :) Amit még szintén fontosnak tartok megemlíteni, az állagának köszönhetően kevesebb kell belőle mint egy normál kondicionálóból.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...