2016. október 25., kedd

Az Iparfüméria új neve mostantól Notino


Kedvenc webáruházam az iparfumeria.hu megváltoztatta a nevét, ami mostantól Notino, mert már 14 országban vannak jelen és szerettek volna egy egységes nevet, amit mindenhol egyformán használnak. Az új weboldal elérhetősége: notino.hu. A bejelentkezési adatok változatlanok maradnak és a rendelési előzményeket továbbra is látni fogjuk. 

Ennek kapcsán kaptam egy csodás mintákkal teli ajándékdobozt is, amit ezúton is köszönök! A doboz tartalma tökéletesen reprezentálja a Notino kínálatát, hiszen nemcsak illatszerek hanem szépségápolási kozmetikumok és kiegészítők elképesztő választéka található meg náluk.




Ahogy a képen is látszik, a drogériás márkáktól kezdve a natúrkozmetikumokon keresztül minden megtalálható náluk. A legtöbb alkalommal pedig olyan újdonságokra is bukkanok itt, amit máshonnan nem is lehet megszerezni. Bármilyen kategóriában is keresel - legyen az hajápolás, szájápolás, sminkcuccok - biztos hogy meglepődsz majd a kínálaton. Amit még fontos megemlítenem, hogy a legtöbb termék jóval kedvezőbb áron érhető el mint más webáruházakban. 

Az akciók is folyamatosak, érdemes köztük böngészni, a leárazott termékek is állandóan változnak. Ha szeretnél az ajánlatokról értesülni akkor jó ötlet feliratkozni a hírlevelükre is.



Én személy szerint már jóval a blog indulása előtt rendszeresen vásároltam itt és azóta is elégedett vagyok mindennel. Holnap például egy újabb számomra bevált terméket mutatok majd be a Notino kínálatából.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...