2016. október 17., hétfő

Lookfantastic Beauty Box - 2016. október



A Lookfantastic Beauty Box október hónapban a kényeztetést választotta témának és ennek megfelelően kerültek bele kozmetikumok. Ebben az egyre hidegebb időszakban jól is esik minden olyasmi amitől kellemesebben érezhetjük magunkat, úgyhogy nagy örömmel bontottam ki :)

( Megjegyezném, hogy az első dolog aminek örültem, hogy nem fekete papírforgácsok voltak benne, mert azok mindig befogták a benne lévő cuccokat :)) Így sokkal tisztább és jólesőbb megpillantani a doboz belsejét. )



A doboz tartalma:

  • Mio Liquid Yoga Restorative Bath Soak - 53 ml
  • Polaar Lip Balm - teljes méret
  • Caviar Moisture Intense Oil Creme Pre-Shampoo Treatment - 25 ml
  • Oskia London Renassaince Mask - 12 ml
  • Murad Intensive-C Radiance Peel - 10 ml
  • Laura geller Lip Liner - teljes méret


 és a szokásos aktuális  UK Elle példány






Az első ami felkeltette a figyelmemet a Murad C vitaminos maszkja volt, leginkább azért mert most ez volt az egyetlen márka amivel már volt dolgom :) Ez egy intenzív kezelés a ragyogóbb, egységesebb bőrért, C vitamint, glikolsavat és füge kivonatot tartalmaz. 10 percig kell a bőrön hagyni, majd eltávolítani, nagyon várom hogy kipróbáljam! Ebből a teljes méret 50 ml, ami 50 Fontba kerül (!) - szóval kényeztetésnek veszem a javából :) Ha így kiszámolom akkor ez 10 Fontot ér, aminél alig került többe az egész doboz. Már megérte.




Ezt a Polaar ajakbalzsamot rögtön kinyitás után ki is próbáltam, de nekem kellemetlen az íze, úgyhogy nagy kedvencem nem lesz. Amúgy színezék, parabén és illatmentes, jól hidratál, számomra kicsit túl csillogós és túl folyékony - bár így legalább nem ragad. Ezt a Lookfantasticon jelenleg csak egy ajándékszettben lehet megvenni, úgyhogy az árát így nehéz kideríteni, de gondolom olyan 8-10 Font körül lehet. Egyébként lappföldi antioxidáns bogyók vannak benne és állítólag remekül védi az ajkakat a hideg ellen. Majd télen bevetem.




Ez a Laura Geller Lip Liner gyönyörű árnyalat ( Cabernet ), nagyon tetszik nekem, tökéletes lesz őszre! Vízálló, jojoba olaj és E vitamin tartalommal, remek lesz! :) Ennek az eredeti ára 14 Font, úgyhogy ez magában is fedezi a doboz árát.






Nagyon ígéretesnek tűnik a Caviar előkezelő hajpakolás is, szintén alig várom hogy kipróbáljam! A gyártó az Alterna, akiknek   ahajápolóiról már sok jót hallottam. Kaviár kivonatot tartalmaz és Crambe Abyssinica olaj kivonatot ami a jojobaolajhoz hasonló ápoló tulajdonságokkal rendelkezik. A teljes ára 27 Font, tehát ez sem olcsó mulatság. A lookfantastic.com-on most akció van egyébként az Alterna termékekre, három vásárlása esetén a legolcsóbb ingyen van!


A Mio minőségi alapanyagokból készít bőrápoló termékeket, ebben a fürdő adalékban is rengeteg csodás összetevő van: epsom só, zsálya, bazsalikom és füge kivonat, menta, cédrus, levendula és ciprus illóolaj - tömény lazulás garantálva! 26 Font a teljes kiszerelés ára.


Az Oskia Renaissance maszk szintén jónak tűnik, 50 Fontért vesztegetik az 50 ml-es kiszerelést. Ez egy gyümölcssavas maszk ami segít életre kelteni a fakó arcbőrt.


VÉLEMÉNY:

Úgy érzem ismét sikerült szinte minden igényt kielégítő dobozt összeállítani, van benne hajra, bőrre való kence, sminktermék - mindegyik olyan amit a legtöbb előfizető jól tud majd használni. Gondoltak a télre a meleg fürdőkre és az arcmaszkokkal lazítás pillanataira - tetőtől talpig pihepuhák lehetünk a szépségdobozban található kozmetikumokkal! Nagyon jó a termékek összértéke is, jó mélyen zsebbe kéne nyúlni ha mindezt teljes áron kéne megvennem ( még akkor is ha méretarányosan kiszámolom )


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...