2015. január 8., csütörtök

2015 téli leárazás haul II.


Hát persze, ezen a héten megint sikerült bebarangolni pár üzletet. Ilyenkor valahogy minden út "Sale-országba" vezet. A barátnőimmel azon szoktunk viccelődni, hogy a kedvenc márkánk a Sale :) Ilyenkor ha valami jó dealt találunk, már megy is az sms a másiknak és összefutunk és nézelődünk, válogatunk. Most igyekeztem alap cuccokra szert tenni, olyasmikre amiket sokáig és változatosan tudok majd viselni. A Zara, a Mango, a Promod és a Reserved kínálatából vásárolgattam most.


Ezt a kámzsát a Reservedben vettem, 3495 Ft-ért, persze később a Promodban hasonlót láttam 2000-ért, de hát, késő bánat ( viszont nagyon fel tud dobni egy szövetkabátot )


Ezzel a táskával már régóta szemeztem a Reservedben, a 4495 Ft-os ára most meggyőzött arról, hogy ideje elhoznom


Ez a kis minimalista karkötő szett 1295 Ft volt a Mangoban


Ez a kis burgundi tunika a Mangoban 2995 Ft volt


Ez egy egyszerű basic póló a Zarából 3000 Ft-ért, de nagyon jó kis anyaga van


Ilyen cipőt már régóta hajtottam, de valamiért sosem találtam a méretemben, most a Zarában végre volt egy 5000-ért


Ez egy elég csinos szürke ceruzaszoknya a promodból, 2995 Ft volt az ára


Laza, szürkéslila vékony pulcsi, szintén Promod, 3295 Ft


Rövid fazonú, kerek nyakú pulcsik a Zarából, 2995 Ft darabja









6 megjegyzés:

  1. A cipo tetszik mar nekem is miota megjelent, de 37-esben itt rogton elfogyott :) A tied milyen meret? Sajnos az eselytelen, h Db-ben talaljak a meretemben...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 38-as volt, de próbáld meg a 38-ast is esetleg, mert elég szűk fazon. Egyébként a Zarában is láttam ugyanilyen cipőt, sőt, talán kicsit fényesebb is, de az még leárazva is drágább sajnos. ( nem emlékszem pontosan mennyi volt de olyan 7-8000 körül rémlik )

      Törlés
    2. En csak a Zaraban lattam ezt a cipot :) Hol nezzem még meg esetleg? Ugy emlekszem, h amikor megjelent, akkor 38-as meg volt, abba belebujtam gyorsan, de nekem az mar tul szeles volt, nekem keskeny labam van. Oldalra csuszkalt benne:(

      Törlés
    3. Bocs, a fejemben összecsúszott ez a bejegyzés az előző haullal és egész eddig azt gondoltam, hogy az ezüstszínű cipőre gondolsz...hát, erre nem tudok magyarázatot adni, biztos mikrohullámú sugárzás érte az agyamat..:)))
      Szóval. Ez valóban Zara cipő és ez nem szűk fazon, tehát jól érezted, ebből tényleg megfelelő méret kell. Viszont ilyen cipőt is láttam, de sajnos a szezon elején a H&M-ben, nem tudom hogy még van-e nekik hasonló. De még fogok nézelődni pár helyen, ha bárhol látok ilyet akkor jelzem!

      Törlés
  2. Ceruza szoknya és táska bejön :)) jó dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...