2014. január 17., péntek

Keep.com - online kirakatnézegetőEz valami lenyűgöző. Egy oldal, ahol semmi mást nem találsz csak holmikat, olyan mint a Pinterest, de itt csak ténylegesen megvásárolható dolgok között válogathatsz a legdrágábbaktól a rendkívül kedvező árú vételekig. Egy kategórián belül a luxusholmi és kettővel alatta a fast fashion változata, vagy egy gyönyörű koronát formázó aranygyűrű és mellette a tízdolláros teljesen ugyanolyan bizsu.
El tudjátok képzelni mit lehet itt tobzódni? Olyan mintha egy világméretű kirakatot nézegetnénk. Ha regisztrálunk, gyűjteményekbe rendezhetjük a kedvenceinket, minden témakörben: ékszerek, ruhák, táskák, lakásdekor, smink, körömlakkok, kozmetikumok....
Persze a képekre kattintva egyből az adott webáruházhoz jutunk, tehát ha valami megtetszik akár meg is vásárolhatjuk, de már előtte a legtöbb esetben tájékozódhatunk az árról és hogy honnan való.

Az alábbi képre kattintva az én profilomra juthattok amit kábé fél óra alatt válogattam össze, amióta regisztráltam ide és egyelőre nem is tudok leállni :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...