2014. január 3., péntek

Sleek Vintage Romance paletta


Az első Sleek palettám, egyszerűen nem tudtam ellenállni ezeknek a színeknek...Nagyon örülök hogy megvettem, mert így legalább személyesen is meggyőződhettem róla arról, hogy mennyire jó minőségű!
Leginkább alkalmakra lehet jól kihasználni, de azért szolidabb sminket is lehet vele készíteni. Barna szeműeknek egy álom! Az ára is nagyon barátságos, itt vettem. Ha éppen nincs belőle készleten, iratkozzatok fel a hírlevélre és kaptok értesítést.
Nagyon praktikus vékony, jól záródó paletta, utazáshoz is kiváló
Pretty in Paris - Gyönyörű metálfényű ezüstszínMeet in Madrid - jól használható metál aranyszínCourt in Cannes - Ez az egyik kedvencem, metálfényű bronzLust in LA - metálfényű bronzos-rezes aranyosRomance in Rome - selymes sötétkék, enyhén lilába hajló, szolidabb csillámokkalPropose in Prague - Matt púderes vörösesbarnaA Vow in Venice - Metálos lilaMarry in Monte Carlo - hasonló az előzőhöz, de kissé intenzívebb, krémesebb színHoneymoon in Hollywood- ez egy erősebb, vampos, csillámos lila, de ez az egy szín egy kicsit porzikBliss in Barcelona - mély, dögös lilába hajló metálfényű kék
Forever in Florence - matt burgundi szín némi ezüst csillámmalLove in London - ez felvitelkor sötétebb és intenzívebb szín mint ahogy látszik, matt sötétszürke mindenféle csillámokkal


A swatchok alap nélkül készültek, természetes fényben - szemhéjalappal még ennél is gazdagabb színhatást lehet elérni! Tartósságra nincs panasz, már többször használtam és meg voltam vele elégedve. Attól tartok egyéb Sleek palettáim is lesznek, főleg olyanokra fogok még szert tenni amiket a hétköznapokban jobban ki lehet használni. Ott van például a Sleek Au Naturel, ami szintén tetszik. Azt nem tudja valaki esetleg hogy a Naked 3-hoz hasonló pink-natúr árnyalatú palettájuk van-e?

4 megjegyzés:

 1. Boldog Új Évet Neked: ) huha, eszméletlenek a színek. Nekem a Bad Girl van meg és azt is nagyon szeretem: )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neked is Boldog Új Évet! :) Hú, most rá vagyok kattanva a Sleek palettákra, mindenki írja meg mi a kedvence tőlük! :) Bad Girlt most megnéztem, dögös!

   Törlés
 2. Nekem elég sok Sleek palettám van és szinte mind nagyon jól kihasználható. Talán a Candy az, amit hanyagolok, és az újonnan vásárolt Celestial sincs még igazán kiismerve. Rózsaszínek az Oh So Special-ben vannak. Nekem személyes kedvenc a Storm. Meg az Original. Meg a Sunset. Na jó, mindet szeretem.:-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó, akkor az Oh So Special lesz a következő azt hiszem, meg megnézem az összes többit is :))

   Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...