2014. január 21., kedd

100 kérdés - 1-10-ig

 Azrailnál és Mdollánál láttam ezt a posztot és megtetszett, úgyhogy én is nekilátok kitölteni:

1. Mik azok a dolgok amik motiválnak?


Attól függ miről van szó, például ha másoknak örömet szerez amit csinálok, vagy a tettvágy. A munkában az, ha látom hogy van értelme és nem hiábavaló. 

2. Milyen telefonod van? Miért azt választottad?


Páromtól örökölt Samsung Galaxy Spica, de lassan örökölnék már tőle egy másikat :) 


3. Kik azok az emberek, akik az agyadra mennek, és miért?

Általában nagyon türelmes vagyok, de akiktől felmegy bennem a pumpa azok a kimondottan rosszindulatú vagy zsarnoki emberek, meg ha valaki egészségtelenül önző és semmilyen szinten nincs tekintettel másokra. 


4. Milyen nyelven tanulsz? Miért pont ezt választottad?


Németül és angolul tudok, most épp nem tanulok külön semmilyen nyelven de tetszene a spanyol, úgyhogy nem zárom ki a lehetőségét hogy nekilássak. Egyrészt tetszik a ritmusa, dallamossága, másrészt lenne egy-két szerző akit eredetiben olvasnék és ahhoz sem ártana.


 5. Mi volt az oviban a jeled?


Lufi. Na de most tényleg...lufi!


6. Mit gondolsz a prostituáltakról?


Ezen már gondolkodtam párszor, filmek, újságcikkek kapcsán. Főleg az foglalkoztat, hogy lehet ilyesmit kizárni, hogyan lehet emellett élni egy normális életet? Hogy lehet szabadulni attól a tudattól, hogy miből él meg, hogy tud kikapcsolni, hogy tudja magát túltenni rajta? Valószínűleg vagy lelkileg nagyon erős vagy nemtörődöm lányokról van szó, vagy lehetnek olyanok akik tényleg szeretik ezt csinálni illetve a nagyon fiatalok meg talán nem is gondolnak bele, csak majd később nehezedik rájuk az egész teher? Nem tudom, de nehéz lehet.



7. Hány évesen vesztetted el az ártatlanságod?


Ó, sosem vesztem el az ártatlanságom :) Viszont már nem vagyok szűz, az igaz. 


8. Hány évesen voltál először szerelmes? (nem plátói) 

14 évesen, igazán, nagyon, romantikusan, rózsaszínfelhősen. De utólag visszagondolva persze már nem tűnik annyira komolynak a dolog mint amilyennek akkor felfogtuk. Elbűvölő hogy mennyire halálosan szerelmes tud lenni egy tizennégy éves lány és egy tizennégy éves fiú :)


9. Mit gondolsz, hol tartasz 10 év múlva?

Addigra nagy eséllyel már családom lesz és gondolom egyensúlyozok majd a család, munka, hobbik között, remélem ügyesen:)



10. Melyiket választanád? Karrier vagy család? Miért?


Család. Mert számomra fontosabb. De le a kalappal azok előtt akik a kettőt össze tudják egyeztetni, mert bizony van ilyen.


1 megjegyzés:

  1. A lufi tök cukiii *-* szerintem nálunk senkinek nem volt lufi a jele :)
    Kíváncsian várom majd a többi válaszaidat is ^^

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...