2015. június 25., csütörtök

Astor Quick&Shine - Into the Sunrise



Az Astor Quick&Shine lakkok közül egy újdonságot hoztam nektek, egy igazi ínycsiklandozóan harmatos nyári színt! Valahol a piros és a pink között mozog, ettől olyan élénk és vibráló a színe. Nekem kapásból valami Hawaii vagy Bora-Bora téma jut róla eszembe: egzotikus gyümölcsök, virágok, koktélok :)



Már megszokhattuk az elődjénél, az Astor Quick&Go lakkoknál, hogy gyors manikűrt lehet velük készíteni. Az Astor Quick&Shine lakkoknál is 1 réteg tökéletesen befedi a körmöket, gyorsan szárad és még fedőlakk sem kell rá - sőt, kimondottan magas fényű végeredményt biztosít. Eddig még nem találtam még egy ilyen lakkot ebben az árfekvésben ami egy rétegben ennyire szuperül egyenletesen fed! 2-3 napot kibír ez az egy réteg védő-fedő lakk nélkül, ha tartósabb megoldásra vágyunk akkor esetleg megfontolhatjuk a 2 réteget vagy tehetünk rá fedőlakkot.
Az ecset jó kis bumfordi, tudom nem mindenki szereti az ilyet, de pont ezért lehet gyorsan elkészülni vele, csak figyelni kell, hogy ne vegyen fel túl sok körömlakkot egyszerre.


Mindegyik képen az 1 réteges, fedőlakk nélküli verziót láthatjátok. 

Direkt napsütésben inkább pink, kevésbé nagy fényben meg inkább a piros felé hajlik.


Én szerelembe estem ezzel a színnel, biztosan fogok még valami izgalmas manikűrt készíteni vele!

Hozzájutni a drogériákban lehet, javasolt fogyasztói ára: 1.299 Ft


28 gyönyörű árnyalatban kapható, köztük számos egészen izgalmas szín! Az árnyalatokat a trend előrejelzéssel foglalkozó francia Nelly Rodi ügynökség kreatív közreműködésével fejlesztették ki. A 28 szín 5 különböző kategóriát ölel fel:

  • Close to Me: intim, meleg színek
  • Joy of Life: vidám, élettel teli színek ( például a fenti Into the Sunrise is ezek közé tartozik )
  • Confident: elegáns, vibráló színek
  • Authenticity: Gyengéd, visszafogott színek
  • Style: rámenős és vagány színek






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...