2015. június 11., csütörtök

MÁDARA Arctisztító Hab


A legutóbbi PURE Pixibox egyik nagy dobása volt ez a Mádara arctisztító hab, teljes kiszerelésben. A Mádara egy Lettországból indult organikus bőrápoló termékcsalád amiket kizárólag természetes összetevőkből készítenek, sőt a gyártási folyamat minden szakasza is megfelel a natúrkozmetikumokra vonatkozó szigorú követelményeknek. Tehát mondhatjuk, hogy ha valaki biztosra akar menni biokozmetikumokkal kapcsolatban akkor a Mádara márkával nem foghat mellé :)


Nos, nekem a gyengéim az ilyen hab állagú termékek, úgyhogy már eleve jó ponttal indult ez is. A csomagolása is nagyon tetszik, az üdeség és frissesség jut róla eszembe. Az összetevői alapján gyulladáscsökkentő és bőrtápláló, finoman és gyengéden tisztít és a sminket is le lehet mosni vele.


Az adagolónak köszönhetően kinyomáskor válik habbá.


Finom, nem túl krémes laza habot kapunk.


Az arclemosás valóban igazi élmény vele de azért én nem emelném ki, hogy alaposan és mélyen tisztít. Inkább maradjunk annyiban hogy gyengéden és finomkában. Én inkább reggelenként használom, akkor nagyon jól frissíti az arcomat és valóban kellemes tapintású lesz tőle. De egy húzósabb nap után, neadjisten sportolásból hazaérkezve nem érzem hogy olyan igazán mélyen tisztítana, ( érdekes módon főleg az orromnál, gondolom ott zsírosodik a bőröm a legjobban ? ). Lehet, hogy ha valakinek zsírosodásra hajlamos arcbőre van akkor nem feltétlen ezzel fogja kihúzni a nyarat :) Ami viszont  pozitívum hogy tényleg kíméletesen eltünteti a sminket a szemkörnyékről is és nem szárítja a bőröm, nem csípi a szemem. Szóval ha épp nem vagyok agyonsminkelve csak egy kis korrektor meg szempillaspirál van rajtam, akkor ezzel nagyjából letudhatom a sminkeltávolítást akár egy lépésben is, ha ráérősen és finoman viszem fel az arcomra. De tényleg egy élmény a használata, engem mondhatni teljesen elvarázsolt ez a hab állagú lemosás! Valószínű hogy hosszú távon nagyon jót fog tenni a bőrömnek ez a gyengéd megoldás, úgyhogy nem bánom hogy módomban állt kipróbálni.


Az összetevők listája valóban rövid, semmi ártalmasat nem találhatunk. A hatóanyagok között körömvirág, kamilla, cickafark, rózsavíz, orbáncfű. 

Összességében szerintem érzékeny és normál bőrűeknek szuper lehet, illetve azoknak akik szigorúan natúrkozmetikumokat használnak és vigyáznak a bőrükre szintén jó megoldás, mert ahhoz képest, hogy tök bio nagyon megfelelő kis cucc. 

A Naturalskin oldalán lehet megvásárolni


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...