2015. június 9., kedd

Lakásdekor - Bohém sikk

Boho chic






Folytatom a tegnapi álmodozást a lakás nyári felöltötztetésével kapcsolatban...


  • Függőágy - Jysk - 6.490 Ft
  • Párna - F&F - 2.490 Ft
  • Türkiz kosár - Zara Home - 2.995 Ft
  • Dekortál - Kika - 2.999 Ft
  • Pléd - F&F - 4.490 Ft
  • Mécsetartó - Zara Home - 2.495 Ft
  • Ezüst kosár - Zara Home - 11.995 Ft

7 megjegyzés:

  1. A függőágy iszonyatosan tetszik, és el sem hiszem, hogy 6.490 ft-ba kerül! :D Szerintem rövid időn belül fel fogok bukkanni a Jysk.ben...

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon szeretnék ilyet, de mindenhol horror áron vannak. Ez lehet hogy azért is ilyen olcsó mert mondjuk nem bír ki 10 nyarat csak esetleg hármat. De nekem úgy is megérné :) Megnézem én is, aztán ha tűrhető akkor ennyiért simán viszem :)

    VálaszTörlés
  3. Ohhh, imádom ezt a színkombinációt, jöhet az összes termék...:D Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) El tudnék képzelni egy tengerparti házikót így berendezve...:D

      Törlés
  4. Ez a függőágy gyanúsan olcsó, valószínűleg a mérete miatt is (nem biztos, hogy egy ennyire keskeny függőágy annyira kényelmes lesz, ráadásul a rudak miatt könnyebb belőle kiborulni is, mint egy rúd nélküliből). Általában 10-12 ezernél szoktak kezdődni, az azért nem annyira horror ár, és kétszemélyeset is lehet kapni 20 alatt (illetve utazóból 15 körül is).
    Nekem egy utazó verzióm van (ejtőernyőselyemből, egész picire össze lehet csomagolni, és kb fél kg az egész), és imádom, csak kár, hogy a lakásban nincs hely felrakni (meg az albérletben amúgy sem lehetne fúrni).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad lehet, gyanúsan olcsó, remélem ki van rakva úgy hogy meg lehet vizsgálni alaposan. De amúgy meg, valljuk be egy függőágynak nem kellene 40ezerbe kerülnie ( mert én ennyitől láttam eddig ). A 12ezer az már reális árnak tűnik, annyiért bevállalnék egyet.
      Az utazóverzió remekül hangzik, azt hol szerezted??

      Törlés
    2. Nekem egy sima egyszemélyes Tutec-em van, még 2008-ban vettem. Ez a honlapjuk: http://www.tutec.eu
      De nagyon hasonlók vannak a Függőágybolt kínálatában is ( http://fuggoagy.hu/ ), náluk külön kategória van az utazó függőágyaknak, és nagyon sokféle mást is árulnak (pl vannak igazi brazil rojtos függőágyaik is, kétszemélyes verzióban 25 ezer körül, rojt nélküliek meg vannak sokkal olcsóbban is). Ráadásul nekik van boltjuk is Újbuda-Központnál, ahol meg lehet nézni és ki lehet próbálni a függőágyakat. Plusz van egy információs oldaluk tanácsokkal meg összehasonlításokkal, azt is érdemes átböngészni szerintem vásárlás előtt: .http://fuggoagy.info/ . (Én még nem jártam náluk, de hamarosan fogok, mert a Tutec-esek már nem árulnak külön kötélcsomagokat, és tavaly ahova mentünk táborozni, ott pont egy kicsivel messzebb voltak a kinézett fák egymástól, mint amennyi kötelet adtak anno a függőágyamhoz alapból, és idén is ugyanoda megyünk, szóval muszáj még némi kötelet beszereznem...)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...