2015. június 5., péntek

Pür Minerals Disappearing Ink 4in1 Korrektor
Kész. Megvan a tökéletes korrektor. Jó a szem alatti karikákra, bőrhibákra, pórusokra, finom ráncokra, foltokra. A textúrája mesés, nem túl folyékony, nem túl nehéz. Pillanatok alatt akár az ujjunkkal is felütögethetjük, de egy ecsettel meg pláne hibátlan hatást érhetünk el. Gazdag állagú, púderesre szárad. Brutálisan tartós! Komolyan mondom, igazán jó érzés rátalálni valamire ami a lehető legjobban beváltja az ígéreteit. /- Ó, és ráadásul nem tesztelték állatokon /Négy árnyalatban kapható, nekem a Light van meg, ez szépen passzol a bőrömhöz.

Praktikus, tekerős tubusban van, én a szivacsos végét csak felvitelre használom, nem ezzel dolgozom el.Jojoba olajat és shea vajat tartalmaz, valamint Ceretin Complexet a ráncok kisimítására és Diamond Complexet a tökéletes fényvisszaverés érdekében. / Itt jegyezném, meg hogy az egyik kedvenc Youtube sminkesem esküszik a jojobaolajra, mert attól biztosan nem ül meg a szem alatti ráncokban a korrektor /
Ez a Light árnyalat, de eloszlatva szinte teljesen beleolvad a bőrbe. Ettől függetlenül még egy sötétebb árnyalatot is be fogok szerezni, gondolva a nyári barnaságomra :) Nagyon jól fed és kevés kell belőle. Tényleg nem mozdul el, nem mászik el, nem csomósodik, nem csorog le, nem gyűlik meg a ráncokban.A HQHair oldalán lehet kapni a Pür Minerals termékeket, ahol most egyébként is érdemes körülnézni mert elindult a Summer Sale és 100 terméket 25%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...