2015. június 16., kedd

Lookfantastic Beauty Box - 2015. június


A Lookfantastic Beauty Box egy havonta elérhető szépésgdoboz szolgáltatás minden hónapban 6 termékkel a Lookfantastic webshop kínálatából, az ára 15 Font. Ebben a hónapban nem lett annyira izgalmas a doboz, cserébe viszont több igazán menő bőrápoló cuccot próbálhatunk ki.


A dobozom tartalma:

  • Caudalie Vinoperfect Radiance Serum - 10 ml - ( a teljes kiszerelés 30 ml, 45 Font )
  • Nuxe Creme Prodigieuse hidratáló krém - 15 ml - ( a teljes kiszerelés 40 ml, 22 Font )
  • Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask - 15 ml . ( a teljes kiszerelés 50 ml, 32 Font )
  • Murad Rapid Collagen Infusion - 5 ml -( a teljes kiszerelés 35 ml, 65 Font )
  • Korres Aloe&Soapwort Sampon - 40 ml ( teljes kiszerelés 250 ml, 9 Font )
  • Label.m Shine Spray - 50 ml - ( teljes kiszerelés 125 ml, 11.95 Font )




Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask - Ez egy elég menő hámlasztó maszk, állítólag bitang módon javít a bőr általános állapotán. Gyümölcssavas komplexet és papaya enzimet tartalmaz. Exfoliál, felszabadítja az eltömődött pórusokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket.


Korres Aloe&Soapwort sampon - A Korres termékeket nagyon szeretem és ez egy elég jó kis mindennapos samponnak tűnik, ráadásul kafa kis utazóméret. Szuper!


Nuxe Creme Prodigieuse hidratáló krém - A Nuxe márka egyik top terméke normál és kombinált bőrre, antioxidánsokban gazdag, könnyű krém. Szintén kitűnő lesz utazáshoz :)


Murad Rapid Collagen Infusion - Ez a legdrágább cucc az egész dobozban, magamtól valószínű nem mennék a közelébe ennyi pénzért, így viszont remek, hogy kipróbálhatom! A Murad egy elég jónevű bőrápoló márka, úgyhogy magasak is lesznek az elvárásaim :) Állítólag a bőrbe masszírozva 2 órán belül eltünteti a látható ráncokat - na ha ez tényleg így van akkor megérné az árát...Meglátjuk!


Label.m hajfényspray - pont nemrég gondoltam rá, hogy vennem kéne valami hajfény cuccot, erre itt landol a dobozomban ez az UV szűrős kis tutiság. Ettől a márkától még nem próbáltam semmit, úgyhogy szintén újdonság számomra.


Caudalie Vinoperfect Serum - Erről a szérumról viszont már sokat hallottam, természetes összetevőkben gazdag és káros anyagoktól mentes termék. Elsősorban pigmentfoltok halványítására való, de sima bőrápolóként is megállja a helyét. ( jópofa hogy a Ren szérum mellé betették, mert nyáron a glikolsavas hámlasztás megfelelő fényvédelem nélkül pont okozhat pigmentfoltokat :)))

Most a szállításról is nagyon jó véleménnyel vagyok mert szinte másfél héten belül megérkezett ( ja és ingyenes szállítás ). A doboz maga elsőre nem nyűgözött le, de belátom hogy nagyon remek termékekhez jutottam így hozzá, amiket nem biztos hogy megengednék magamnak teljes áron. Annak külön örülök, hogy mind travel size így cipelhetem őket mindenféle utazásokhoz :)

Itt tudjátok megrendelni az aktuálisat vagy előrendelni a következőt.

4 megjegyzés:

  1. Mindenre kíváncsi vagyok ebből a dobozból. Sajnos mindig másra költök:D de most mar tényleg rendelek. Talán ősszel a legkorábbi időpont.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, akkor igyekszem hozni a teszteket szép sorjában :)

      Törlés
  2. Olyan REN maszkom volt teljes kiszerelésben, és nagyon szerettem. (A teljes kiszerelés egyébként pumpás, amiben egy zacskó megy össze, és adtak hozzá egy kendőt is a lemosásához. Nagyon sokáig elég volt, és finom narancsos illata van. Kár, hogy olyan drága, meg mindig van más kipróbálnivaló, különben újravettem volna.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ez remek hír! Alig várom, hogy kipróbáljam :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...