2013. szeptember 27., péntek

Rám parfüm még nem volt ilyen hatással...Marc Jacobs - Honey


Az életben a közelébe nem mentem volna ennek a parfümnek ha nem kapok belőle egy mintát. Bár imádom az édeskés-cukorkás illatokat de a mézes kencéket eddig valahogy elkerültem, mindig tartottam tőle hogy szopogatós cukorkára fognak emlékeztetni :) De szerencsére lehetőségem volt kipróbálni, hát fújtam belőle magamra és .....egek, csillagok, világmindenség....szenzációs!!! Mintha azonnal egy mesében találtam volna magam, egyszerűen megváltozott az atmoszféra körülöttem. Tudom hogy csupa túlzásokba esek, de ez most az első benyomásom és meg akarom osztani veletek, hátha más is ódzkodik a mézillattól egy parfümben és ezért nem próbálja ki. Próbáljátok ki! :) Komolyan mondom ha csukott szemmel elém rakják ezt az illatot akkor nem is tudnám eldöntenti hogy megegyem, magamra öntsem vagy fürödjek benne. Finomfinomfinom....Mézillat, és mégis szolid és elegáns. Azt nem tudom hogy csábításra is beválna-e de hogy egy szimpla hétköznapot fel lehet vele dobni az biztos. Szóval nappalra kitűnő választás.

Persze nem csupán mézillatról van szó, alapvetően virágos-gyümölcsös amit feldob egy kis méz és vanília. Valami hihetetlenül jól eltalált kombináció. Teljesen olyan érzésem van, hogy pont nekem találták ki :)




4 megjegyzés:

  1. Én annyira nem vagyok az édes illatok barátja, de ez még nekem is bejött :) Az üvege pedig nagyon cuki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen az üveget szóba sem hoztam még, pedig valóban csodás! Jól mutatna a polcomon :)

      Törlés
  2. Oh,én a Chloé új illatába szerettem bele.pedig uuuutáááááltam az összes rózsás parfümöt,valahogy mindig fullasztónak találtam,de ez isteni, muszáj egyre beruháznom :D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...