2013. május 16., csütörtök

BornPrettyStore vásárlás menete







Born Pretty Nail Art


Ez egy szenzációs webáruház ahonnan sok mindent lehet rendelni, de elsősorban a manikűrös holmik miatt érdemes ide benézni: fluoreszkáló lakkok, bársony finisű lakkok, glitter lakkok hatalmas választékban, körömdíszítő kövek, szegecsek, matricák, fóliák, műkörmök, körömdíszítő tollak és minden, minden, minden...:) Ráadásul a szállítás világszerte ingyenes. Itt is javaslom a Paypalos fizetést, ha valakinek van Paypal fiókja, így sokkal biztonságosabb. Május 14 és 20 között minden rendeléshez adnak valami kis titkos ajándékot is!

Szóval, első lépésként célszerű regisztrálni magunkat így később a vásárlás végeztével már nem kell ezzel bajlódni:


A Join Free feliratra kattintva máris az űrlap kitöltésénél vagyunk:

Ha nem akarunk hírlevelet kapni a Newsletter elől vegyük ki a pipát.

Ja és Példa Panka természetesen Female, csak erre nem figyeltem oda..:)


Bepötyögjük az adatokat majd a Continue-ra kattintva elkészül a regisztrációnk.

Aztán elkezdhetünk böngészni, én ebben a részlegben javaslom kezdeni itt vannak a mindenféle lakkok, díszítő elemek, eszközök:


Ha megtetszik valami, akkor arra figyeljünk, hogy ki kell választani a mintát vagy a színt, ezt számozással jelölik, majd a mennyiséget. Ha több szín vagy minta közül lehet választani, akkor legördítve általában láthatjuk nagyban is így könnyen ki tudjuk választani a megfelelő számút:




Ha végeztünk a vásárlással ( ami nem könnyű, tekintve a brutális választékot ) akkor a Proceed to Checkout-ra kattintva a kosarunkhoz jutunk ahol az összes adatot leegyeztetve eljutunk a fizetésig. Vagy a fenti menüben a kis bevásárlókosár ikonra kattintunk.



Én a Paypalos fizetést szoktam választani, ahol a Paypal Fiókunkból tudjuk kiegyenlíteni a számlát.

Elnézést a hosszú posztért meg a túl aprólékos útmutatóért :)



8 megjegyzés:

  1. Wow, az első kép lakkjai bűnbe fognak vinni:OOO milyen néven találtad azokat a csodákat?!

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, nekem egy zöldes színű sikerült be ezekből, majd ha megérkezik lesz swatch vele. Ilyen okos hosszú neve van: Nail Polish Candy Color Glitter Sparkle Yogurt Series Eco-Friendly Varnish :))

    VálaszTörlés
  3. Én is...!:))) Közben persze a felső középső is nagyon megtetszett, de majd azt egy következő alkalommal :))

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    A PayPal fiókról szeretnék kérdezni: azt is létre kell hozni? Vagy az hogy működik?
    És mennyi idő múlva érkezett meg a csomag?
    Rendeltél azóta mégegyszer?
    Köszönöm válaszod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      A Paypal fiókot létre kell hozni és fel kell tölteni a bankszámládról, általában 1-2 nap alatt megérkezik rá a pénz. Illetve rögzítheted ott a hitelkártya adataidat is és akkor a Paypalon keresztül használhatod ( azt én nem szoktam ) Az Ohmybrush blogon van egy remek leírás a Paypal regisztrációról: http://www.ohmybrush.com/2013/10/paypal-regisztracio-rendeles-ebay-rol.html
      Azt hiszem kb. két hét után érkezett meg a csomag, rendeltem azóta még egyszer apróságokat, de majd tervezek még egy-két dolgot.
      Azóta láttam az itt kapható holmik közül sok mindent körmös boltokban is, de természetesen kisebb kiszerelésben és drágábban ( pl. strasszok, szegecsek ) - de olyan elképesztő választék mint a BornPrettyStore-nál sehol sincs :)

      Törlés
  5. szia! Az lenne a kérdésem, hogy ha az ebay-ről rendelek nyomdalemezeket, az azzal készült körmöt is fel lehet tölteni a BPS-ra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Hát sajnos erre nem tudom a választ, végül is ha azok is BornPrettyStore-os nyomdalemezek akkor biztosan.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...