2013. május 17., péntek

Stílusikonok - Brigitte Bardot




"When you’re thirty you’re old enough to know better,
but still young enough to go ahead and do it"


Hát, ő az én nagy kedvencem. Lehengerlően nőies, bájos, vadmacskás, nem volt és nem lesz még egy ilyen különleges, vibráló, minden porcikájából érzékiséget sugárzó teremtés a világon. Azért, ha megpróbáljuk megfejteni a titkát, találhatunk nála is mindenki által elsajátítható elemeket, stílustrükköket.


Lánykorában évekig balettozni tanult ennek köszönhette csodás alakját és a mozdulataiban minden körülmények között jelen lévő igéző zeneiséget, táncolt ahogy mozgatta a csípőjét járás közben, táncolt ahogy a lábát lógázta egy korláton ülve, sőt van egy jelenet egy kevésbé ismert BB filmben ahol az ágyon fekszik, csak egy fehér lepedő van rajta enyhén lecsúszva és úgy fekve táncol a rádióból szóló zenére, a szobába belépő férfi pedig megkövülve nézi néhány pillanatig. A büszke tartásért, szép járásért mindannyian tehetünk erőfeszítéseket, tényleg számít.







Aztán ott volt a csodálatos aranyló hajzuhatag, jó sok tupírral tökéletesítve. Ez bizony kivétel nélkül minden férfinak bejön: az ápolt, szép haj és egy-egy kócos tincs ami az arcot keretezi. Nem véletlenül áll rendelkezésünkre hajápoló termékek egész garmadája, mindenki valami hasonló, természetesnek tűnő, "most keltem fel az ágyból ahol nem aludni voltam" típusú frizurát szeretne..:)




A következő trükk a hangsúlyos cicás tusvonal és erősen festett szempillák ami vitathatatlanul szexibbé tesz minden nőt.






Bár ő akármit felvehetett, azért neki is voltak bevált ruhadarabjai amivel a figyelmet oda irányította ahová kell. A nagyon elegáns vagy visszafogott darabok helyett a domborulataira simuló ruhákat, miniszoknyákat, kaprinadrágokat, farmert és derékban megkötött fehér blúzt viselt, mindig volt a megjelenésében valami vadóc báj. Mindig mutatott valami szép bőrfelületet magán, a nyakát, vállait, lábait, dekoltázsát...ez szintén követhető példa. Mindenkinek van olyasmi a testén amire büszke, hattyúnyak, karcsú boka, szép dekoltázs, vékony derék, kerek fenék, hát hangsúlyozza bátran! Persze célszerű egyszerre nem az összeset :)





Aztán ott volt a folyton durcás szája aminek a sarkában ott bujkált a huncut mosoly. Persze nem lehet mindenkinek ilyen a szája, de azért egy-egy csinos rúzsa igen. A BB féle csücsörítést megközelítő hatást el lehet érni dúsító szájápolókkal, nude rúzsokkal némi highlighterrel a felső ajak felett és középen az alsó ajkon - ezzel optikailag nagyobbnak tűnhet a száj, de egy egyszerű csillogó szájfény is megteszi.




Ami a legfontosabb, telistele volt önbizalommal! Neki könnyű volt hiszen tizenéves kora óta mindenki a szépségéről áradozott, de mindenki összegyűjthet magában annyi imádnivalóságot amennyit csak akar és figyeljünk a bókokra! Sokkal többet kapunk mint gondolnánk, de néha észre sem vesszük...



Képek forrása: Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...