2013. május 8., szerda

FusionBeauty Ultraflesh Bronze Metalika - bronzosító és highlighter szett


Ezt a szettet még a Strawberryneten rendeltem valami komoly akcióban, itt az ideje hogy bemutassam. Ez a kis hosszúkás dobozka tartalmaz egy matt bronzosítót egy sötétebb és egy világosabb csillámos krémet és két highlighter ceruzát. Elvileg nem komedogén, talkum mentes termékről van szó amii enyhén púderes állagúvá válik kicsivel felkenés után, tehát nem lesz az arc túl csillogó tőle. Szerintem szép szolid a bőrön, a két hivatalosan "cream shimmer"-nek nevezett kencét  lehet highlighternek használni, olyan bőrrel egybeolvadó nagyon finom kis fényt ad. A highlighter ceruzákkal én még sok mindent nem tudtam kezdeni, kicsit puhák, óvatosan kell velük bánni. De majd beleásom magam a témába még jobban, egyszer ki szeretném próbálni, mi mindent lehet egy komolyabb kontúrozással-kiemeléssel kihozni az arcomból. A doboz nagyon praktikus mert így legyezőszerűen szétnyitható és mindenhez hozzáférünk. 




Felülről lefelé: bronzosító, világosabb krém és sötétebb krém. Mivel elég selymes és finomka a végeredmény, extra nehéz lefényképezni, de majd még próbálkozom esetleg külön is és feltöltöm.


A fenti a világosabb, a lenti a sötétebb highlighter ceruza. Amikor először megláttam ezeket a ceruzákat rögtön eszembe jutott az a neten keringő Kim Kardashian kép, ahol az arckontúrozási fázisban lefényképezte a sminkjét: (bár ezek a ceruzák elvileg a szem kiemelésére valók, gondolom belső zug, szemöldökcsont stb. )


Itt van egy video ahol ügyesen bemutatja ez a lány, hogyan lehet hasonlóan kiemelni az arcot. Persze ehhez ennél több termék kell. Nem mondom hogy minden reggel nekiállnék, de azért jó kis trükköket lehet ellesni:




Szóval sok lehetőség rejlik ebben a kis dobozkában is, de egyelőre még csak kísérletezgetek vele. Ti milyen bronzosítókat, highlightereket használtok? Van valami jól bevált trükkötök?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...