2013. május 14., kedd

NOTD - Saran Wrap - Catrice Mint Me Up és Models Own Tropical Sun



Ezt a manikűrt a Saran Wrap technikával készítettem ami nagyon egyszerű, elronthatatlan és antik esetleg márványszerű hatást keltő körmöket eredményez, a variációk száma itt is rengeteg. Én most egy mentaszínhez használtam egy enyhén bronzos csillámos narancsot.



A Saran Wrap manikűr kétféle módon készíthető el:

1. Lekenjük a körmünket az alapszínnel, megvárjuk míg megszárad majd felvisszük rá a második réteg színt és mielőtt megszáradna, előre odakészített kissé összegyűrt folpack labdacsokkal megnyomogatjuk hogy felvegye a festék jó részét és akkor marad ez a kopottas, antikolt végeredmény. Itt találhattok egy gyönyörű manikűrt és egy remek lépésről lépésre bemutatót.

2. Lekenjük a körmünket az alapszínnel, megvárjuk amíg megszárad majd a második színből teszünk egy kis tálkába, tálcára vagy egyenesen a folpack labdacsokra és azzal megnyomogatjuk a körmünket.

Mindkét módszernél a végén meg kell tisztogatnunk a körmök körül körömlakklemosóval, mert fog mellé menni, bár az első technika ilyen szempontól jobb. Majd fedőlakkal fixáljuk a végeredményt.



3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! Örülök, hogy segíthettem a step-by-step-pel! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :)) Remélem még lesz sok hasonló Nálad!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett, és ez a színpárosítás is mesés!:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...